cm
EUR

Bestellstatus   |   Registrieren   |   Login

Warenkorb (0)

MENÜ

HOME
INSPIRATIONEN
ALLES ÜBER TEPPICHE
HomeKundenbewertungen

Gesamtbewertung

(5.0)

SCHREIBEN SIE EINE BEWERTUNG!

Ihr Feedback ist wichtig!

Für HeavenRugs ist es wichtig, den hohen Qualitätsstandard zu halten. Gerne können Sie Ihr Feedback und Ihre Erfahrungen über unsere Dienstleistungen und Produkte mitteilen. Schicken Sie uns Tipps, Ideen, Lob und Beschwerden. Ihr Beitrag kann uns helfen, unser Online Shop zu verbessern und kann für andere Kunden, die eine Entscheidung treffen möchten, sehr hilfreich sein.

Nachname
Vorname
E-mail
Bemerkung
Ihre Bewertung:

(1: mangelhaft, 5: sehr gut)

Ich empfehle HeavenRugs
84 Kundenbewertungen
D. Kft.
Hungary
20.06.2017

Bewertet: (5)

Ich empfehle HeavenRugs

D. Viktor
Hungary
29.05.2017

Bewertet: (5)

Sokat vártunk rá, de megérte! Ezt a céget bátran ajánlom mindenkinek, aki igényes szőnyeget keres. Nagyon szeretünk heverészni ezen a puha szőnyegen!

Ich empfehle HeavenRugs

D. Viktor
Hungary
29.05.2017

Bewertet: (5)

A hatalmas választékból sikerült kiválasztanunk az egyik legnagyszerűbb darabot :) Igényes kidolgozás, nagyszerű anyag, végtelenül puha, nagyon szeretjük.

Ich empfehle HeavenRugs

S. Dóra
Hungary
27.05.2017

Bewertet: (5)

Nagyon puha a szőnyeg.

Ich empfehle HeavenRugs

M. Ádám
Hungary
13.04.2017

Bewertet: (5)

fine, good quality

Ich empfehle HeavenRugs

P. Hajnalka
Hungary
12.04.2017

Bewertet: (5)

Minden rendben ment, pontosan szállítottak.

Ich empfehle HeavenRugs

H. Krisztina
Hungary
25.03.2017

Bewertet: (5)

Nagyon szép es jó minőségű szőnyeg, pont olyan, amilyet vártunk

Ich empfehle HeavenRugs

P. István
Hungary
23.03.2017

Bewertet: (5)

Kiváló minőség,pont olyan színű mint a képen

Ich empfehle HeavenRugs

B. Attila
Hungary
18.03.2017

Bewertet: (5)

Jó minőségű, mutatós szőnyeg.

Ich empfehle HeavenRugs

H. Krisztina
Hungary
17.03.2017

Bewertet: (5)

Pont olyan szép mint a képen es nagyon puha de nem túl vastag a szőnyeg. Tökéletes!

Ich empfehle HeavenRugs

S. Timea
Hungary
14.03.2017

Bewertet: (5)

Vastag gyapju szonyeg, kivalo minoseg.

Ich empfehle HeavenRugs

N. Carmen
Hungary
09.03.2017

Bewertet: (5)

Kiváló termék. Elégedett vagyok vele.

Ich empfehle HeavenRugs

Hans V.
Belgium
06.03.2017

Bewertet: (4)

The rug looks like advertised, very beautiful and stylish. We did have some minor issues with shipping: - the delivery status wasn't updated. Only after contacting Customer Service I received more information about the exact delivery date. Customer Service was extremely polite and helpful though :) - the rug was shipped folded instead of rolled up, which resulted in some folds in the rug, which I'm sure will soon flatten out.

Ich empfehle HeavenRugs

K. Péter
Hungary
22.01.2017

Bewertet: (5)

gyönyörű

Ich empfehle HeavenRugs

K. Péter
Hungary
22.01.2017

Bewertet: (4)

Néhány minta tévesztés, a szokásosnál vékonyabb

Ich empfehle HeavenRugs

B. B. Eszter
Hungary
17.01.2017

Bewertet: (5)

Minden rendben volt.

Ich empfehle HeavenRugs

S. Viktor
Hungary
29.12.2016

Bewertet: (5)

A szőnyeg hamar (bőven a vállalt határidőn belül) ideért, a karácsony előtti megrendelés dacára. Jó minőségű, az előzetes várakozásoknak megfelelő termék. A Heaven Rugs csapata segítőkész, vevőbarát hozzáállásról tett tanúbizonyságot a vásárlás során. Köszönöm!

Ich empfehle HeavenRugs

B. Péter
Hungary
17.12.2016

Bewertet: (5)

Mind a termékkel, mind a szállítással maximálisan meg voltam elégedve (sőt még a tervezett szállítás előtt megérkezett a szőnyeg)! Szívből ajánlom mindenkinek.

Ich empfehle HeavenRugs

L. Zsófia
Hungary
07.12.2016

Bewertet: (5)

Maximálisan meg vagyok elégedve! Egyszer vettem fel a kapcsolatot telefonon az üzlettel az utalással kapcsolatban, maximálisan azonnal utánajártak a bizonytalanságom okának! A szőnyeg gyorsan megérkezett és csodaszép :) :) :) Otthonos lett tőle a nappalink! A gyerekek is nagyon szeretik! Köszönjük!

Ich empfehle HeavenRugs

V. László
Hungary
10.11.2016

Bewertet: (4)

Bár nem ebben a szinben szerettük volna ezt a szőnyeget, de mivel több hónapon keresztül újabb és újabb határidővel hitegettek bennünket, így erre ráunva végül ebben a készleten levő szinben rendeltük meg. A minőségéhez egyébként nem fér kétség.

"Nagyon sajnáljuk, hogy szándékaink ellenére kellemetlenséget okoztunk Önnek. Vásárlóink felé kizárólag azt az információt továbbítjuk, melyet a termékeinket beszállító cég közvetít felénk. Sajnos néha egy-egy termék esetén előfordul a késedelem. Mindazonáltal örülünk annak, hogy a szőnyeg minőségével elégedett, és kívánjuk, hogy annak használatában hosszú ideig örömét lelje. HeavenRugs"

Ich empfehle HeavenRugs

K. László
Hungary
20.10.2016

Bewertet: (5)

Nagyon szép darab, puha, elegáns. Csak sajnos a valós színe eltér a fotótól, pont annyira, hogy nem illik a szobánkba; kár.

Ich empfehle HeavenRugs

K. László
Hungary
20.10.2016

Bewertet: (5)

Modernül régies, szép darab.

Ich empfehle HeavenRugs

M. István / Egyetem Budapesti Gazdasági
Hungary
20.10.2016

Bewertet: (5)

Korrekt partner.

Ich empfehle HeavenRugs

T. Katalin
Hungary
06.10.2016

Bewertet: (5)

Nagyon szép szőnyeg. Látatlanban vettük meg a katalógus alapján, mert nem volt mintadarab az üzletben. Ennek ellenére nagyon tetszik, gyönyörű színe van. Olyan szőnyeget kerestünk, amit lehet robotporszívóval tisztítani. A szőnyeg 1,2 cm vastagsága határeset, fel tud rá menni a robotporszívó, de nem könnyedén és nem mindig. Így inkább azoknak ajánlanám ezt a szőnyeget akik hagyományos porszívóval tisztítják majd.

Ich empfehle HeavenRugs

P. Gabriella
Hungary
04.10.2016

Bewertet: (5)

Nagyon jó tapintású, enyhén fényes, sűrű szövésű szőnyeg. A színátmenet teszi különlegessé.Problémaentesen, hátáridőben megérkezett.

Ich empfehle HeavenRugs

H. Krisztina
Hungary
29.09.2016

Bewertet: (5)

Nagyon szép szőnyeg,jó minőségű,és az ár-érték aránya kiváló.

Ich empfehle HeavenRugs

C. Anna
Hungary
01.09.2016

Bewertet: (5)

Nagyon szép kidolgozású szőnyeg.

Ich empfehle HeavenRugs

P. Orsolya
Ireland
28.07.2016

Bewertet: (5)

Időben megérkezett a szőnyeg és a számla is. Szép, jó minőségű termék. Ajánlom mindenkinek.

Ich empfehle HeavenRugs

N. Joseph
Sweden
27.06.2016

Bewertet: (5)

great quality, great service and great experience. We welcome our new ”family member” aka Piazzo rug. Thanks.

Ich empfehle HeavenRugs

F. Elza
Hungary
27.06.2016

Bewertet: (5)

Nem először vásároltam itt – és nem is utoljára… A kínálat és a szolgáltatások magukért beszélnek.

Ich empfehle HeavenRugs